Az augusztus 20-i hosszú hétvégén is a megszokott rend szerint szállítják el a hulladékot Budapesten

Augusztus 16.
BKM
Az augusztus 20-i hosszú hétvégén is a megszokott rend szerint szállítják el a hulladékot Budapesten

Ünnepi munkarend augusztus 17-21.

A Budapesti Közművek tájékoztatja a lakosságot, hogy a MOHU Budapest Zrt. munkatársai az augusztus 20-i ünnephez kapcsolódó hosszú hétvégén is a már megszokott, az adott napi menetrend szerint szállítják el az időben kikészített kommunális (háztartási) és szelektív hulladékot Budapesten és egyes agglomerációs településeken.

Augusztus 17-én, szombaton a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok a szombati nyitvatartás szerint 8:00 és 16:30 között állnak a lakosok rendelkezésére.

Augusztus 18-án, vasárnap a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a

szám alatti kiemelt forgalmú hulladékudvarok 8:00 és 16:30 között, augusztus 19-én, hétfőn 8:00 és 19:30 között tartanak nyitva.

Augusztus 20-án, kedden a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok és lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok zárva tartanak.

Augusztus 21-én, szerdán valamennyi lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvar, a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, továbbá a személyes ügyfélszolgálati irodák és a telefonos ügyfélszolgálat a szokásos nyitvatartás mellett állnak az ügyfelek rendelkezésére.


Budapest, 2024. augusztus 16.


BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.